Loading...
Techninė pagalba Vilniuje – Tralas Vilniuje – GERA KAINA2021-11-29T19:36:35+03:00

Techninė pagalba Vilniuje

Techninė pagalba Vilniuje – Tralas Vilniuje

Vilniuje ir Vilniaus rajone – Techninė pagalba kelyje

—-

www.automobiliudalys24.lt

Techninė pagalba Vilniuje – Audrius

TECHNINĖ PAGALBA KELYJE – Mūsų techninės pagalbos kelyje tarnyba atgabens Jūsų sugedusią transporto priemonę į bet kuri Lietuvos miestą ar miestelį, o jeigu pasirinksite mūsų autoservisą, Jums dar bus suteikta 20% nuolaida Jūsų automobilio remontui. Automobilių transportavimas – techninė pagalba kelyje !! Motociklų, lengvųjų automobilių, džipų, mikroautobusų gabenimas ir kitus krovinius iki 3,5 tonų.

Techninė pagalba Vilniuje – Gintautas

Traliukas Vilniuje kaina nuo 20€, už miesto ribų kaina pagal susitarimą. Transportuoju lengvuosius automobilius, džipus, minivenus, motociklus, keturačius ir kitą techniką iki 2 t. Rato keitimas, užvesiu jūsų automobilį jai nusėdo akumuliatorius ir t.t. Smulkus automobilio remontas kelyje! Jūsų transporto priemonę saugiai pristatysiu į Jums reikiamą vietą. Vežu visoje Lietuvoje ir už jos ribų: (Lenkija, Estija, Latvija ir tt.) Dirbu ir SAVAITGALĮ

Autoservisas Vilniuje – Išsirinkite profesionalus

Specializuoti ir bendrų paslaugų autoservisai Vilniaus mieste

autodoc.lt

Autoservisas Vilniuje – Žibinto Servisas

Einamasis remontas: techninė apžiūratepalų ir filtrų keitimas, važiuoklės remontas, tarcioninės pakabos restauracija, greičių dėžių ir reduktorių remontas, variklio remontas, stabdžių remontaskompiuterinė diagnostikaelektros įrangos remontas, kondicionierių pildymas ir remontas, ratų geometrijos patikra ir ratų suvedimas, sertifikatų išdavimas. ratų slėgio daviklių diagnostika ir programavimaspadangų montavimas, remontas ir pardavimas, duslintuvų remontas, žibintų reguliavimas, pakaitinio automobilio suteikimas remonto metu, automobilio paėmimas remontui iš kliento pageidaujamos vietos. Kiti darbai…

Kėbulų remontas: automobilio išrinkimas – surinkimas, kėbulo dalių keitimo bei remonto darbai, kėbulo geometrijos patikra ir atstatymo darbai, sertifikatų išdavimas, važiuoklės ir ratų geometrijos patikra ,remontas, sertifikatai, automobilio kėbulo darbai, kėbulo poliravimo darbai, antikorozinis padengimas.

Mobilusis servisas: padangų montavimas, remontas ir pardavimas, akumuliatorių keitimas, pardavimas, lempučių keitimas, techninė pagalba kelyje, kondicionierių pildymas, kuro pristatymo paslauga.

Plovyklos paslaugos: rankinis automobilio plovimasautomobilio salono valymascheminis valymas.

Draudiminių įvykių administravimas: draudiminių eismo įvykių administravimas, žalos reguliavimas, suderinimas, atstovavimas, automobilio transportavimas iš įvykio vietos, pakaitinio automobilio suteikimas remonto metu.

Automobilių stiklai: automobilinių stiklų keitimas, remontas, pardavimas, žibintų poliravimas, stiklo pakelėjų remontas.

Adresas: Savanorių pr. 217, Vilnius, LT-02300

Internetinė svetainė: www.zibintas.lt

Kokias paslaugas atliekame?

Profesionali techninė pagalba Vilniuje susideda iš didelio paslaugų kiekio. Kiekvienam klientui siūlome operatyvų reagavimą į iškvietimą. Naudojame specializuotą, tam pritaikytą techniką. Vairuotojai turi ilgametę patirtį.

Techninė pagalba Vilniuje – 24 valandas per parą – 7 dienas per savaitę.

autodalysonline.lt

Patiris

Ilgametė patirtis teikiant techninės pagalbos paslaugas leidžia kiekvienam naujam klientui padėti sunkioje situacijoje. Žinome, kaip elgtis įvykus auto įvykiui. Vairuotojai pasirengę psichologiškai ir geba kontaktuoti su šoką patyrusiais žmonėmis. Užtikriname aukšta paslaugų atlikimo kokybę.

Techninė pagalba Vilniuje
Techninė pagalba Vilniuje

Techninė pagalba Vilniuje

Skubi techninė pagalba – tai paslauga, kuomet privalu operatyviai patraukti sudaužytą automobilį nuo važiuojamosios kelio dalies. Ištraukti nuo kelio nuvažiavusią transporto priemonę. Tokią paslaugą atliekame dvidešimt keturias valandas per parą, septynias dienas per savaitę. Jeigu vairuojate automobilį išsisaugokite mūsų telefono numerį, juk niekada nežinome, kada galime patekti į sudėtingą situaciją. Įvykus auto įvykiui svarbu greitai suteikti paslaugą, nes sudaužyti automobiliai trukdo eismui ir sudaro grėsmę naujų auto avarijų įvykimui.

Kitos techninės pagalbos paslaugos – rato keitimas, nulaužtų, prasuktų varžtų atsukimas, kuro pristatymas ar automobilio užvedimas. Profesionalų komanda kiekvieną dieną pasiruošusi padėti jūsų automobiliui. Kiekvienas ekipažas, gali vietoje atlikti nesudėtingus automobilio remonto darbus.

Automobilių transportavimas – paslauga, kuomet automobiliai pervežami pagal kliento poreikius. Transportuojame iš taško A į tašką B. Gabename lengvuosius automobilius, mikroautobusus ir standžia vilktimi sunkvežimius.

Būkite atidūs kelyje!

Lenkdami kitą transporto priemonę įvertinkite ar tai atlikti saugu. Lenkdami neatsipalaiduokite, būkite budrūs. Laikykitės kelių eismo taisyklių ir nerizikuokite.

Specialistų straipsniai

Naujausi techninės pagalbos specialistų pranešimai vairuotojams. Patarimai kaip elgtis įvykus eismo įvykiui. Kaip išlikti blaivaus proto ir nepanikuoti? Nuo ko pradėti sugadinto automobilio remontą. Techninė pagalba Vilniuje, Kaune ir kituose miestuose. Kuo skiriasi paslaugų teikimas?

How to Write a Personal Essay in the USA You'll have to write an essay on your own in the USA if you want to be accepted into an exclusive

Techninė pagalba Vilniuje

Samdykite tik profesionalus, kurie žino kaip tinkamai transportuoti automobilius po auto įvykio. Specialiai tam pritaikytas transportas ir atsakingi vairuotojai.

Techninė pagalba Vilniuje

Dirbame visą parą!